kitke

Komnenić Nada

Komnenić Nada

Urnik

LokacijaPonedeljekTorekSredaČetrtek
GŠ Idrija
Učilnica 5
12.30 - 18.00
OŠ Črni Vrh
Učilnica klavir
12.00 - 16.3012.00 - 16.30

Opis učitelja

Nada Komnenić (1986) je končala Akademijo za glasbo v Ljubljani v razredu prof. Vladimirja Mlinarića. Rojena je bila v Kragujevcu, kjer je zaključila nižjo in srednjo glasbeno šolo iz klavirja v razredu Violete Vasiljević.
Tekom šolanja se je udeleževala seminarjev pri prof. Juriju Kotu, prof. Irini Aleksejčuk, prof. Valeriju Sigaljeviču. V letu 2007 je potovala v ZDA na festival Nothern Lights Music Festival v Minnessotto za komorno glasbo in solo klavir, kjer so ji predavali prof. Veda Zuponcic, prof. Ana Tsinadze, prof. Viktor Uzur,prof.Marina Horak.
Na tekmovanjih je osvojila naslednje nagrade: druga nagrada na tekmovanju Gradus ad parnassum v Kragujevcu (klavirski duo), dve prvi nagradi na državnih tekmovanjih 2002 in 2004 (klavirski duo), tretja nagrada na državnem tekmovanju, tretja nagrada na mednarodnem tekmovanju Biennal, dve drugi nagradi na tekmovanju v Sapcu in tretja nagrada na tekmovanju Gradus ad parnassum v Kragujevcu (solo).
Tekom šolanja v Ljubljani,nastopala je za Glasbeno Mladino v mali dvorani Slovenske Filharmonije, za Festival Ljubljana in v Križankah s fagotistom Milanom Nikolicem. Kot solist je predstavljala Akademijo za glasbo v Magistratu. Igrala je tudi v Mestnem muzeju in modri dvorani Hotela Union, kot tudi v komornih skupinah z kvintetom.